Ovako bi mogla izgledati nova Alien igra na Unreal Engineu 5

Ovako bi mogla izgledati nova Alien igra na Unreal Engineu 5

0

Ekipa s Youtube kanala TeaserPlay napravila je odličan konceptualni video zasad nepostojeće igre ALIEN Isolation 2 za koju vjeruju da bi mogla izaći 2023 godine.

Ideja je da developeri u razvoju iskoriste sve blagodati koje pruža najnoviji Unreal Engine 5, što znači da su u video uključili brojne napredne vizualne efekte koji uključuju najzanimljivije značajke enginea kao što su Lumen, Nanite, Ray Tracing i Metahuman.

U zadnjih deset godina mogli smo vidjeti (i recenzirati) nekoliko igara na temu Alien filmova, uključujući horror survival Alien: Isolation, kao i kooperativnu pucačinu Aliens: Fireteam Elite, koju i dan danas ponekad pokrenemo na računalu kako bismo svoje frustracije liječili na hordama raznolikih Xenomorpha.

U videu je odana počast Ellen Ripley, koju je u filmovima tumačila Sigourney Weaver, koja istražuje mračni svemirski brod i ubrzo naleti na aliena, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Hoće li Epic doista napraviti nastavak igre Alien: Isolation zasad je teško reći, ali možda sada dobiju poticaj i inspiraciju kada vide kako bi nova alienska igra mogla izgledati na Unreal 5 Engineu.

Nedavno je čak objavljeno da se radi horror igra na Unreal 5 Engineu koja je utemeljena na Alienima, čija će radnja biti smještena između prvog filma i nastavka, a biti će izdana za PS5, PC i Xbox Series X platforme, te će imati i specijalnu VR inačicu za PSVR2 headset, no nije poznato hoće li po bilo čemu biti nalik na Alien: Isolation.