VIDEO: Croatia Rally debitira 2. rujna 2021. u igri WRC 10

VIDEO: Croatia Rally debitira 2. rujna 2021. u igri WRC 10

0

NACON i KT racing objavili su nove informacije vezane uz WRC 10, službenu igru FIA-inog svjetskog prvestva u reliju, koja će izaći 2. rujna 2021. na PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One i Steam (PC) platformama.


Obzirom da je na kalendaru natjecanja ove godine prvi puta uvrštena Hrvatska, developeri su odlučili dio promocije nove igre upravo vezati uz gameplay koji se odvija na hrvatskim stazama i vizurama.

Prije nekoliko tjedana na hrvatskim stazama, ali i prometnicama, bilo je vrlo uzbudljivo, kada je Sébastien Ogier izazvao prometnu nesreću u Zagrebu, “greškom” pobjegao s mjesta nesreće (što ga je koštalo kazne od 8.000 kuna), a potom pobijedio na hrvatskom reliju sa samo šest desetinki sekunde ispred drugoplasiranog.

U igri WRC 10 vjerojatno nećete moći rekonstruirati sudar na prometnici, ali ćete moći oživjeti Sébastienovu pobjedu ukoliko odaberete voziti u njegovom liku (i autu), ili ga možete probati pobijediti svojim autom i vozačem.

WRC 10 donosi natjecanja u 4K rezoluciji uz 60 fps, a osim aktualnog natjecanja moći ćete voziti i neke povijesne relije, uključujući Acropolis, San Remo, Germany i Argentinu te koristiti više od 20 legendarnih automobila marki Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota i drugih.

Pored toga ova offroad simulacija vam nudi 52 službena tima sezone 2021. koji se natječu u WRC, WRC2, WRC3 i Junior WRC kategorijama.

Kako izgleda reli u Hrvatskoj u igri WRC 10 pogledajte u ovom videu.