Philipsov QD OLED monitor za precizan i brz gaming

Philipsov QD OLED monitor za precizan i brz gaming

0

Na hrvatskom tržištu je lansiran Philips Evnia 34M2C6500 QD OLED gaming monitor s WQHD rezolucijom i mnogim drugim značajkama koje ističu boje.

Veliki 34-inčni (86,36 cm) zaslon sa zakrivljenošću od 1800R monitora Philips Evnia 34M2C6500 dolazi s WQHD (3440 x 1440) rezolucijom i QD OLED panelima za realistične i vizualno precizne doživljaje slika.

Monitor naglašava boju tamo gdje je najvažnije pa će značajka Smart Crosshair automatski kalibrirati boju nišana tako da bude suprotna od pozadine kako bi gameri mogli preciznije ciljati.

Uz mnoge druge značajke monitor je certificiran s VESA ClearMR 9000, jednom od viših dostupnih razina jamstva protiv zamućenja. Ovaj monitor također prikazuje glatke vizuale sa svojim pravim 10-bitnim prikazom.

Philips Evnia 34M2C6500 monitor donosi i značajku Ambiglow lighting. Ne samo da pozadinska svjetla mogu mijenjati boje, već također mogu pratiti audio i video sadržaj za vrijeme gaminga, stvarajući tako potpuno personalizirano i moderno gaming iskustvo.

Monitor je opremljen i stopom osvježavanja od 175 Hz, a njegov ergonomski stalak podesiv po visini (HAS) omogućuje gamerima postavljanje u najudobnije položaje. Ovaj monitor sadrži i SmartImage game način rada posebno optimiziran za poboljšanje iskustva svakog gamera.

Monitor Philips Evnia 34M2C6500 je dostupan za kupnju od sredine lipnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 799 €.