Sve igre predstavljene na State of Play događanju

Sve igre predstavljene na State of Play događanju

0

Sony je održao State of Play online događanje za svibanj 2024. na kojem je pokazao obilje trailera za nove igre koje stižu na PS5 konzolu, PS VR2 headsetove i PC računala.


Astro Bot

Astro se vratio u veliku svemirsku avanturu, njegovu najveću do sada. U ovoj potpuno novoj igri istražit ćete 6 galaksija i preko 80 razina u potrazi za Astrovom raštrkanom posadom. Igra izlazi 6. rujna, a predbilježbe počinju 7. lipnja.

Concord

Današnji State of Play otkrio je prvi pogled na gameplay, svemir i likove Concorda, 5v5 pucačine za više igrača u prvom licu. Beta je planirana za kasnije ove godine, nakon čega slijedi globalno lansiranje Concorda za PS5 i PC 23. kolovoza 2024.

God of War Ragnarök (PC)

God of War Ragnarök dolazi na PC 19. rujna 2024. Iz studija Santa Monica je portan na PC u suradnji s tvrtkom Jetpack Interactive. Igra donosi epsko putovanje Kratosa i Atreusa dok se bore protiv najopakijih čudoviša i božanstava. Ukoliko se PC gameri predbilježe unaprijed dobit će posebne nagrade, uključujući Kratos Risen Snow Armor i Atreus Risen Snow tuniku. Sva izdanja također uključuju pristup God of War Ragnarök: Valhalla DLC-u bez dodatnih troškova.

Until Dawn

Doživite novi pogled na temeljni klasik horora, koji je obnovljen i poboljšan za PS5 i PC. Kad se osam prijatelja vrati u izolirani dom gdje su dvojica iz njihove grupe nestala godinu dana prije, njihovo ledeno planinsko istraživanje se pretvara u noćnu moru iz koje nema izlaza.

Skydance’s Behemoth

Skydance’s Behemoth je sljedeća je monumentalna ponuda Skydance Gamesa za PS VR2 i nastavak The Walking Dead: Saints and Sinners. Riječ je o akcijsko-avanturističkom VR naslovu u prvom licu koji izlazi ove jeseni i kombinira brutalnu borbu prsa u prsa temeljenu na fizici s rješavanjem zagonetki iz okoliša i borbama s bossovima.

Path of Exile 2

Path of Exile 2 je sljedeća generacija besplatnog akcijskog RPG-a iz Grinding Gear Gamesa, koja dolazi na PlayStation 5 s novom značajkom pod nazivom couch co-op. Pridružite se early accessu kasnije ove godine.

Monster Hunter Wilds

Novi trailer za nadolazeći akcijski RPG detaljno opisuje bogat, živi svijet koji ćete moći istražiti kada bude objavljen na PS5 2025. godine.

Silent Hill 2

Silent Hill 2 izlazi 8. listopada na PS5. Tvorci koji stoje iza ovog remakea psihološkog survival horora dublje su istražili novi način igranja i narativne detalje.

Alien: Rogue Incursion

Survios predstavlja prvi pogled na igranje Alien: Rogue Incursion. Nova akcijska horor VR igra stiže na PS VR2 za božićne blagdane.

Marvel Rivals

Marvel Rivals pokreće svoje zatvoreno beta testiranje na PS5 u srpnju 2024.

Dynasty Warriors: Origins

Omega Force pokreće najveće bitke ikada viđene u igri Dynasty Warriors: Origins, koja dolazi na PS5 2025. Pojavljuje se novi heroj koji će se boriti za opstanak u intenzivnom hack-and-slash ratovanju između tri kraljevstva.

Ballad of Antara

TipsWorks Studio iz Infoldgamesa najavio je besplatni fantastični akcijski RPG Ballad of Antara, koji dolazi na PlayStation 5 2025. godine.

Infinity Nikki

Infinity Nikki je avanturistička igra odijevanja (da, i to postoji) otvorenog svijeta koja dolazi na PS5, a beta test bi trebao biti objavljen kasnije ove godine. Zajedno s Nikki, probudite magične moći skrivene u raznim odjevnim kombinacijama i krenite na putovanje ispunjeno zabavom.

Where Winds Meet

Where Winds Meet je epski akcijsko-avanturistički RPG otvorenog svijeta smješten u drevnoj Kini, koji donosi kineske misterije borilačkih vještina na PS5.

Čitavo State of Play događanje s trailerima za sve navedene igre pogledajte u ovom videu.