Krenule predbilježbe za vampirski RPG V Rising na PS5 platformi

Krenule predbilježbe za vampirski RPG V Rising na PS5 platformi

0

Stunlock Studios je napokon objavio da će vampirski RPG survival V Rising stići na PS5 platformu 11. lipnja, a predbilježbe su već započele u PlayStation Storeu.

Nakon što je igra ovaj mjesec debitirala na PC platformi na Steamu gdje je pokupila odlične recenzije, sada je došlo vrijeme za PS5 gamere koji već mogu polako brusiti svoje očnjake.

U igri ćete se naći u ulozi tek probuđenog vampira, koji će morati izgraditi svoj gotički dvorac i istražiti otvoreni svijet koji vrvi opasnostima na područjima sedam regija i donosi 57 opakih bossova koje morate utamaniti.


Potragu za svježom krvi možete obavljati sami ili u društvu sa svojim vampirskim klanom, boreći se s drugim vampirima na mreži. Kada ojačate svoju moć nakon brojnih krvavih borbi, imat ćete priliku da se suočite se sa samim drevnim Drakulom u obračunu epskih razmjera.


Osim svojih zubi i nadljudske snage, na raspolaganju ćete imati brojno oružje i specijalne moći koje ćete razvijati tijekom igre, a važno će vam biti i skupljanje resursa kako biste si sagradili vrhunski dvorac u koji ćete pohraniti svoj plijen i povećati svoju vojsku tame, a morat ćete se pobrinuti i za izradu ljesova za sluge i prijatelje.


Na kraju ćemo još samo reći da se tijekom dana morate držati sjene ako ne želite doživjeti da vas sunčeva svjetlost pretvori u pepeo.

U suradnji sa Sonyjem, Stunlock Studios se usredotočio na stvaranje optimalnog iskustva igranja za igrače PlayStationa 5 koji će imati prednosti u korištenju korisničkog sučelja u odnosu na PC gamere, a i bolje kontrole zahvaljujući punoj podršci za DualSense kontroler.