TBS sa superherojima CAPES stiže 29. svibnja 2024.

TBS sa superherojima CAPES stiže 29. svibnja 2024.

0

Superheroji u strateškoj igri na poteze sukobit će se uskoro protiv zlikovaca na PS5, PS4, PC, Xbox Series S/X i Xbox One platformama u igri CAPES.

Prije dvadeset godina u velikom obračunu dobra i zla pobijedili su superzlikovci koji su stvorili distopijski grad u kojem je razvijanje supermoći zločin.

Usprkos velikom istrebljivanju i zatvaranju svih ljudi koji su iskazali bilo kakve moći, zlikovci nisu uspjeli pronaći i eliminirati sve superheroje.

U singleplayer TBS igri CAPES vi ćete okupiti svoju grupu superheroja i pokušati osloboditi grad od zlikovaca. Za početak ćete oformiti osnovnu grupu, a kasnije regrutirati nove heroje s nizom jedinstvenih moći i sposobnosti, koje ćete morati pametno rasporediti na mapama i strateški koristiti u borbama.

Igrat ćete kroz niz kampanja i patrolnih misija, odabrati hoćete li napredovati s pričom ili odvojiti vrijeme da istražite sporedne misije i otključate više heroja, zaradite bodove vještina i završite izazove te ćete imati priliku saznati više detalja o životima svojih heroja.

Udruživanje i pozicioniranje su važni, kao i otkrivanje novih načina pristupa borbama prema svakoj vrsti neprijatelja i superzlikovca na kojeg naiđete.

Mada je vaša ekipa sastavljena od likova sa supermoćima, to ne znači da su neranjivi, jer će isključivo vaš izbor napraviti razliku između pobjede i poraza.

U svakoj misiji ćete moći koristiti do 4 heroja da rade zajedno, a svaki dobiva jedinstvenu sposobnost udruživanja sa svojim saveznicima, što im omogućuje da rade zajedno kako bi iskoristili svoje jedinstvene moći.

Dovršavanjem izazova specifičnih za heroje tijekom misija, dobivat ćete dodatne bodove vještina i otključati izborne misije koje daju dublji uvid u svakog od heroja.

Vjerujemo da bi ovo mogla biti odlična igra jer već duže vrijeme nismo odigrali dobar TBS u kojem imate malo više vremena za donošenje odluka.