Cheerleadersica s motorkom lovi zombije u igri Lollipop Chainsaw RePop

Cheerleadersica s motorkom lovi zombije u igri Lollipop Chainsaw RePop

0

Dragami Games je objavio prvi trailer remastera kontroverzne igre Lollipop Chainsaw i rekao da će Juliet piliti zombije od 25. rujna na PS5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch i PC platformama.

Mada se pričalo da će Dragami Games lansirati potpuni remake igre koja se 2012. godine prodala u 1,24 milijuna primjeraka, to se ipak nije dogodilo, već će izdati remaster pod nazivom Lollipop Chainsaw RePop, s grafikom prilagođenom modernim konzolama i grafičkim karticama, što znači da ćete dobiti 4K grafiku, ali i ponešto poboljšanja u gameplayu, dok će priča ostati ista.

Igra započinje u srednjoj školi San Romero na zapadnoj obali SAD-a i prati učenicu Juliet Starling koja je strastvena navijačica i cheerleadersica školskog kluba u kojem igra njezin dečko Nick.

Točno na njen rođendan pakao se otvara i dok se vozi na biciklu prema školi, okružuju je bivši učenici koji su se svi pretvorili u zombije.

Ubrzo ćete saznati da je ona zapravo članica klana kojemu je od davnina povjereno istrebljenje zombija te je i sama nasilni lovac na zombije koji vješto barata motornom pilom. Voli lizalice (posebno s okusom jagode), ali ih ima naviku gristi, a njeni hobiji su uglavnom cheerleading i karaoke.

Igrajući kao Juliet trebat ćete se boriti protiv zombija u nastojanju da spasite svijet od apokalipse, što znači da ćete ih razvaljivati svim dostupnim sredstvima i tehnikama, koje uključuju akrobatske borilačke vještine i vitlanje motorkom, a sve to dok za pojasom nosite otfikarenu glavu svojeg dečka.

Dodatna draž u igri su mogućnosti nadograđivanja motorke i oblačenje Juliet raznom seksi odjećom, a tu su i specijalni akcijski događaji u kojima ćete se trebati potruditi da cura preživi najveće izazove protiv najopakijih pripadnika legla zombija.

Originalna igra je 2012. preživjela udare cenzure koja ju je neuspješno htjela zabraniti zbog pretjeranog nasilja i golotinje. Ima li bolje reklame od toga?