Tražite rijetke gljive i životinje u realističnoj simulaciji Morels: The Hunt 2

Tražite rijetke gljive i životinje u realističnoj simulaciji Morels: The Hunt 2

0

Indie developer Abrams Studios najavljuje dolazak igre Morels: The Hunt 2 u Epic Games Store. Ova uzbudljiva simulacijska igra vas vodi u lov na gljive dok snimate sjajne fotografije prirode kao istraživač i fotograf divljine.

Igra je nastavak Morels: The Hunt naslova koji je izašao 2019. godine i pokupio odlične ocjene recenzenata.
Vaš zadatak je pronaći što više gljiva smrčaka dok snimate fotografije divljih životinja koje susrećete, a sve to dok uživate u zvukovima i doživljajima prirode koja vas okružuje. Istražite lokacije diljem svijeta.

Morels: The Hunt 2 uključuje sedam jedinstvenih područja za posjetiti, a svaka nudi poseban teren i avanturu za sebe. Sakupljate i učite o mnogim novim gljivama kao i o poznatim gljivama iz izvorne igre. Zarađujete bodove i podižete svoju razinu lovca na gljive. Možete čak otkriti nove kolekcionarske predmete poput kristalne lubanje i dijelova robota.


Dok igrate, možete učiti savjete i trikove unutar svog Hunter’s Manuala koji će vam pomoći tijekom sezone, a možete otključati nove stranice napredovanjem na lovačkim razinama.


Pronalaženjem gljiva i fotografiranjem divljih životinja zarađujete bodove kako biste kupili vrijedne predmete u trgovini poput spreja protiv insekata za zaštitu od krpelja, kompleta prve pomoći, kabanica koje pomažu u kišnim danima, svjetiljke za noćni lov, nadograđene kamere, pa čak i konja ili ATV-a za vožnju uokolo.


Dodani su novi predmeti poput hranilica za ptice, sunčanih naočala i kompasa, a snimke koje usput snimite čuvat će se u vašoj digitalnoj knjizi fotografija.

Kao bonus, možete čak naići na mitološka bića poput Jednoroga.