Stiže prekrasna stealth igra Eriksholm: The Stolen Dream

Stiže prekrasna stealth igra Eriksholm: The Stolen Dream

0

Švedski developer River End Games najavio je jako zanimljivu izometrijsku akcijsku avanturu Eriksholm: The Stolen Dream, koja izlazi za PC, PS5 i Xbox Series platforme iduće godine.

Tim developera veterana koji su radili na hit naslovima i franšizama poput Need For Speed, Battlefield, Mirror’s Edge, Medal of Honor i Wipeout, ovoga je puta odlučio napraviti izometrijsku stealth igru koja je posebna po dvije stvari, odličnoj narativnoj priči i filmskim cut scenama, što do sada nismo imali priliku vidjeti u igrama takvog tipa.

Radnja igre se odvija u izmišljenom nordijskom gradu Eriksholmu na početku dvadesetog stoljeća. Misteriozni nestanak Hanninog brata Hermana, pokreće niz katastrofalnih događaja koji će zauvijek promijeniti njihove živote i sudbinu cijelog grada.

U igri koja djeluje poput alternativnih zbivanja za vrijeme drugog svjetskog rata pridružiti ćete se svojim saveznicima, s ciljem da nadmudrite nemilosrdne neprijatelje i upotrijebite svoju lukavost da otkrijete istinu iza Hermanova nestanka.

U ovom svijetu svaka sjena vas može sakriti od neprijatelja, a osim šuljanja i preciznog tempiranja akcija morat ćete se uzdati i u svoje reflekse.

Tijekom gameplaya ćete se prebacivati se između tri jedinstvena lika i koristiti njihove jedinstvene sposobnosti za pristup novim područjima, prevladavanje raznih izazova i zagonetki te nadmudrivanje neprijatelja.

Igra donosi i brojne strateške elemente pa ćete promatrati ponašanje stražara, koristiti znakove okoline i pronalaziti najbolja rješenja za prevladavanje prepreka.

Igra će izaći na sve tri navedene platforme tijekom 2025. godine.