Zaigrajte nabrijani sveučilišni američki nogomet u igri College Football 25

Zaigrajte nabrijani sveučilišni američki nogomet u igri College Football 25

0

Electronic Arts je objavio novi trailer s obiljem detalja o gameplayu i izradi igre College Football 25 koja stiže na PS5 i Xbox Series X/S konzole.


Ako ste se zasitili nogometa koji se igra s okruglom loptom, uskoro ćete se moći zabaviti s jajastom u igri College Football 25, dugo očekivane simulacije američkog sveučilišnog nogometa.

Electronic Arts se potrudio da College Football 25 izgleda prekrasno, s velikom dozom realizma u tome kako igrači nose svoje dresove, pa sve do realistične trave na terenima, a tu je i obilje detalja u vezi nabrijane publike, maskota, cheerleadersica pa čak i rituala koje igrači prolaze uoči utakmica.

Najveći dodatak igri je uključivanje stvarnih studenata sportaša, koji su se dobrovoljno odlučili uključiti, svaki sa svojim imenom, slikom i likom.

Što se tiče igranja, mada isti developer proizvodi i Madden igre, College Football 25 nije verzija Maddena za juniore.

Osim toga, vještine i ukupna razina svake škole uvelike se razlikuju, pa će utakmica između Alabame i Georgije izgledati radikalno drugačije od utakmice između Coastal Caroline i Michigana.

Igračima će na raspolaganju biti 4 načina (moda) igranja, odnosno Road to Glory, Dynasty Mode, College Football Ultimate Team i Road to the College Football Playoffs. Svaki mod ima za cilj replicirati stvarne prilagodbe i promjene napravljene u sveučilišnog nogometu posljednjih godina.

U svakom slučaju, vjerujemo da bi ovo mnogima moglo biti čak i zanimljivije od NHL igara.