Oslobodite svoj planet od alienskog smeća i razvaljujte okoliš u igri Polaris

Oslobodite svoj planet od alienskog smeća i razvaljujte okoliš u igri Polaris

0

Developerski tim iz studija Polaris Team, najavio je kooperativnu pucačinu Polaris koja će biti ekskluzivno razvijena za PC platformu i trebala bi izaći krajem ove godine.

Igra je u osnovi PvE kooperativna SF pucačina za jednog ili 4 igrača u kojoj ćete nastojati povratiti svoj planet od okupacijske vojske Regimea, koja je opustošila vaš svijet i počela ga kolonizirati.

Igru ćete moći igrati sami u singlepayeru ili u društvu do 3 frenda, a gameplay pomalo podsjeća na battle royale igre, s tima da nema PVP multiplayer, što znači da se borite samo protiv AI neprijatelja i okoliša.

Ono što developeri posebno ističu je uništavanje okoliša, što znači da nećete samo razvaljivati neprijatelje, već i njihove čitave građevine i unutarnje i vanjske prostore, što nas posebno zanima kako će biti izvedeno.

Također kažu da je svaka sesija jedinstvena, s reaktivnim borbenim okruženjem koje se stalno razvija, a u gameplayu ćete imati i mogućnost prerušavanja u neprijatelje kako biste njihova oružja i letjelice mogli koristiti da iznenadnim napadima unesete kaos među njih.

Točan datum izlaska igre još nije poznat, ali se na Steamu možete staviti na “wishlist” pa ćete sve saznati na vrijeme.

Igra izgleda fenomenalno i jedva čekamo vidjeti kako će ispasti.