Bizarna glazbena igra Disaster Band stiže na PS5

Bizarna glazbena igra Disaster Band stiže na PS5

0

Jeste li spremni od katastrofalnog glazbenika postati član ozbiljnog orkestra?

Kao što svi znamo, talent i sluh su samo osnovne predispozicije da biste postali kvalitetan glazbenik, a sve ostalo leži na vježbanju

U igri Disaster Band koja je debitirala na Steamu za PC prije dvije godine, a sada dolazi na Ps5, PS4, Xbox Series, Xbox One i Nintendo Switch konzole, morat ćete bjesomučno vježbati kako biste pogađali točne note, a ako u svoj band uključite i frendove, dobit ćete totalni kaos koji vježbanjem možete dovesti u red.

Sviranje se izvodi intuitivnim i jednostavnim kontrolama pomoću koji možete “loviti i ispaljivati” tonove prema određenom ritmu i uskladiti svoje sviranje sa sviranjem ostalih članova banda. Svirati možete na uključene pjesme klasične glazbe ili neku od pjesama zajednice, čija baza se stalno povećava.

Pored toga Disaster Band će omogućiti potpuni multiplayer za do četiri igrača istvoremeno na više platformi, tako da je lako pronaći članove benda, bez obzira na platformu koju koristite.

Koliko god ovo djelovalo bizarno i frustrirajuće po pitanju gameplaya u početku, činjenica je da bi moglo biti jako zabavno, pa će nekome veći gušt biti falšati nego svirati kako treba.

Glazbeni kaos na konzolama započinje 11. srpnja 2024.