Zaigrajte demo pomalo crne avanture Best Month Ever!

Zaigrajte demo pomalo crne avanture Best Month Ever!

0

Avanturističku narativnu igru Best Month Ever! razvijaju Varšavska škola filma i poljski game developer i izdavač Klabater. Dok je za dizajn zadužen Maciej Szcześnik koji je radio na Witcheru 2, filmske dijelove i scene radi Filip Hillesland koji je sudjelovao u izradi Tropical Islanda i Cyberpunka 2077.


Pomalo sumorna priča igre prati samohranu majku Louise i njezinog osmogodišnjeg sina Mitcha. Nakon što joj je dijagnosticirana neizlječiva bolest u terminalnoj fazi koja joj pruža samo mjesec dana života, nastojat će sinu objasniti svoju situaciju i pripremiti ga za samostalni život kroz četverotjedni izlet tijekom kojeg će nastojati nadoknaditi čim više vremena koje im je ukradeno.

Razvoj priče se temelji na odlukama igrača koje donosi, a igra će ponuditi višestruke završetke. Putovanje u trajanju od 4 tjedna odvijat će se 60-ih (prošlost) i 70-ih (sadašnjost) godina prošlog stoljeća, dok će majka i sin biti suočeni s činjenicama i odlukama iz prošlosti u flashbackovima i sjećanjima odraslog Mitcha.

Narativ će se stalno mijenjati između prošlosti i sadašnjosti, a igrači će morati odlučiti kako će se stvari odvijati za njih oboje.

Odluke donesene tijekom flashbackova imat će učinak na Mitchev karakter u sadašnjosti, a prema developerima, neće biti točnih ili pogrešnih odgovora, što znači da će igra ići dalje bez obzira na vaše poteze, pa ćete imati mogućnost razvoja priče na više načina.

Igra izlazi 5. svibnja na PC, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X/S i Nintendo Switch platformama, a upravo su izdali demo koji možete preuzeti za PC putem ove poveznice na Steamu ili Xboxu na Microsoftovom Storeu ovdje.