Preuzmite i zaigrajte najbolje hrvatske igre Global Game Jama

Preuzmite i zaigrajte najbolje hrvatske igre Global Game Jama

0

Najveće svjetsko i hrvatsko natjecanje u izradi igara za 48 sati pod nazivom Global Game Jam u Novskoj je završilo, pobjednici su osvojili vrijedne nagrada a vi sada imate priliku isprobati što su to “skuhali” za dva dana i dvije noći nespavanja na zadanu temu Dualnost.

ODRAZ

Pobjednički tim u sastavu Mladen Bošnjak, Mateja Olujić, Marko Franjić, Mateja i Stefan Vedrina svoju su igru nazvali Odraz, a u njoj se radi o jednom prostoru koji egzistira na dva mjesta, kao prekrasni drevni hram i kao napuštena otrovna tvornica.

“Preokrenite svijet u bilo kojem trenutku, uđite u odraz pod nogama. Riješite zagonetke s predmetima koji putuju kroz oba svijeta”, navode developeri u opisu igre koju možete preuzeti na ovoj poveznici.

REFLECTIONS

Na drugom mjestu se nalazi igra Reflections koju su kreirali Matej Balašković, Bernarda Špoljarić, Nikola Višekruna i Neven Pilić.

Radi se o avanturi iz trećeg lica u kojoj ste detektiv koji želi riješiti slučaj ubojstva i usput se suočava s vlastitim flashbackovima. Igru možete preuzeti ovdje.

ONENO

Trećeplasirana ekipa u sastavu Zvonimir Barać, Gordan Bezjak, Sven Nemet i Maria Cvetkovski, napravila je igru ONENO. Ovo je pvp co-op naslov za dva igrača i kojoj dva aliena žele pobijediti čudovište aktivacijom centralnog monolita.

Kako to funkcionira možete provjeriti ako preuzmete igru s ove poveznice.

Ukoliko vas zanimaju sve igre koje su mladi game developeri napravili u 48 sati, posjetite ovu poveznicu na kojoj možete saznati više detalja te svaku preuzeti i instalirati.

 

PC3