Zaigrajte demo akcijskog RPG-a Asterigos: Curse Of The Stars

Zaigrajte demo akcijskog RPG-a Asterigos: Curse Of The Stars

0

Izdavač tinyBuild i developer Acme Gamestudio objavljuju da akcijski RPG Asterigos: Curse Of The Stars izlazi 11. listopada za PC, PlayStation 5/4 i Xbox One i Series X/S konzole.

Ujedno je na Steamu lansiran demo koji možete preuzeti i isprobati ovaj mitski svijet mačeva i čarobnjaštva. Prednarudžbe igre su sada otvorene za PC i Xbox, a 9. rujna za PlayStation.

Asterigos je akcijski RPG u trećem licu smješten u svijetu inspiriranom grčkom i rimskom mitologijom. Igrači stupaju u čizme Hilde, hrabre mlade ratnice u potrazi za otkrivanjem tajni Aphesa, ukletog grada vječno opsjednutog transformiranim građanima, sada svedenim na zastrašujuća čudovišta.

Kako bi preživjela svoju potragu, Hilda će morati usavršiti niz stilova borbe, uključujući mač i štit, dvostruke oštrice, koplja i čekiće, kao i svladavanje magije.

Čak i uz moć i magiju iza sebe, istraživanje Aphesa sigurno će biti opasno. Deseci tipova čudovišta vrebaju na njegovim ulicama, trgovima i ruševinama zgrada, uključujući više od dvadeset izazovnih bitaka s šefovima.

To je mjesto smrtonosne ljepote, s međusobno povezanim spletom suncem obasjanih dolina, kristalnih špilja i prekrasnih trgova, spremnih za istraživanje. Iako opasan, grad je spreman nagraditi znatiželjne i hrabre skrivenim predanjima i izgubljenim blagom.