Utamanite sva čudovišta divljeg zapada

Utamanite sva čudovišta divljeg zapada

0

Evil West je novi akcijski naslov koji vas postavlja u čizme lovca na vampire i konačno je dostupan za pre-order. Pripremite se za puno nasilja i spasite Divlji zapad, kojeg je progutala tama.

Piše: Robert Barbir

Jeste li spremni za kauboje, povijesne likove, gotiku, horor i pokvarene političare koji su najvjerojatnije vampiri? Naći ćete se u ulozi mladog kauboja Jessea Rentiera koji je dio organizacije njegovog oca, Instituta Rentier. Institut Rentier igrat će središnju ulogu u borbi protiv krvopija, ali doživjet će veliku krizu.

Mračna prijetnja proždire Divlji zapad, a pojest će i vas. Stoga dobro naoružajte sebe, ali i prijatelje. Borit ćete se protiv opakih hordi vampirskih čudovišta u paklenom okruženju kako bi spasili tehnološki institutu Rentier. Vampirska prijetnja širi se brzo i snažno, a na vama je da je iskorijenite. Spriječite zlo i postanite superheroj Divljeg zapada.

Evil West dolazi 22. studenog na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i PC, a jučer smo dobili 13 uzbudljivih minuta igranja koja nam na odličan način prikazuju razna zla s kojima ćemo se susresti. Svakako vam preporučujemo da pogledate novi gameplay trailer u nastavku jer je odličan, a ekipa koja naslov misli “pre-orderat” dobit će na poklon Wild West East Skin Pack. Za više informacija posjetite službene stranice ili Steam.