Zaigrajte besplatnu open world FPS igru Ajax Town za Android

Zaigrajte besplatnu open world FPS igru Ajax Town za Android

0

U trenucima dok čekate nove hitove za svoj PC ili PS5, preporučamo vam da isprobate zanimljivu besplatnu igru za Android telefone i tablete Ajax Town koja nudi kombinaciju pucačine i rješavanja zagonetki.


Ajax Town je mobilni FPS koji se odvija u otvorenom svijetu, u kojem možete rješavati zagonetke u tamnicama, boriti se u arenama kako biste osvajali zlato, istraživati svijet te se sukobljavati protiv opakih boss neprijatelja.

Priča igre će vas odvesti u misiju spašavanja prijatelja koji je zarobljen i zaključan u dvorcu. Kako biste ušli u dvorac, morat ćete razvaliti velika vrata koja se mogu otvoriti samo korištenjem velikog topa, no on je razbijen u više dijelova koje morate pronaći u tamnicama i sobama u kojima se nalaze neprijatelji.

Tek kada pronađete sve dijelove moći ćete ispaliti top i njime razvaliti vrata kako biste spasili prijatelja.

Igra koju je razvio developer Ajay, ponudit će vam fantasy otvoreni svijet, single player kampanju, zanimljive zagonetke i epske borbe protiv bossova koji uključuju zmaja, goblina, zombija i druge, a ono po čemu je igra također vrijedna naše pažnje je prilično dobra grafika, zbog koje će vam igranje biti još zanimljivije, a kako funkcionira gameplay možete vidjeti u ovom videu.

Igru možete preuzeti besplatno u Google Play trgovini putem ove poveznice.