Preuzmite besplatnu igru PC Building Simulator

Preuzmite besplatnu igru PC Building Simulator

0

Sada više ne trebate imati strah od kvara PC komponenti. EPIC Games store besplatno vam daje igru PC Building Simulator koju možete preuzeti do 14.10. Dakle požurite jer imate još samo nekoliko dana.

Sve što morate učiniti, ukoliko već niste, je registrirati se na www.epicgames.com tako što u desnom gornjem kutu stranice kliknete na „SIGN IN“ gumb nakon čega će vam biti ponuđeno nekoliko načina registracije. Imate li Facebook, registrirajte se klikom na Facebook ikonicu. Slijedeći isti princip moguće je registrirati se sa Google, Xbox Live, Playstation Network, Nintendo, Steam te Apple računom. Moguća je i klasična registracija uz pomoć maila ukoliko vam se da registrirati kreiranjem novog računa.

Koji god od načina odabrali, nakon logiranja preuzmite, uz pomoć gumba u gornjem desnom kutu, EPIC GAMES aplikaciju koja će vas redovito obavještavati o novo dostupnim besplatnim igrama kada dođe red na akcijsko besplatno dijeljene igara.

U ovom trenutku pa sve do 14.10.2021. na takvoj akcijskoj ponudi je PC Building Simulator igra u kojoj ćete naučiti sve o sklapanju vlastitog računala, dijagnosticiranju kvara i njegovom popravku te kada svladate i taj virtualni izazov lakše ćete se uputiti u sklapanje vlastitog računala u pravome životu.

Posjetite https://www.epicgames.com/store/en-US/p/pc-building-simulator

Kakav je gameplay igre slaganja PC konfiguracije pogledajte u ovom videu: