Za dobrim konjem prašina se diže

Za dobrim konjem prašina se diže

0

Doduše, ovdje nije riječ o konjima, prije o konjskim snagama, a i prašina je više nalik onoj nacrtanoj u stripovima.

Auti su, srećom, još uvijek auti onakvi kakve smo i navikli vidjeti u ovom serijalu – detaljni i kromirani. Kakav-takav, novi Need for Speed izašao je prije nekoliko dana i predstavio neke neobične koncepte (ili originalne, ako hoćete).

Glavni motiv novog Need for Speeda je Toon-shading. To je vrsta renderiranja sa znatno manje boja i bez 3D efekta, drugačija od fotorealističnog renderiranja koje krasi 99% današnjih igara, ali zato dočarava umjetnost uličnih grafita ili atmosferu stripova. U Unboundu Toon-shading pobrinuo se za animaciju likova, već spomenute prašine i još nekih efekata koje proizvode nabrijani auti u driftu.

I kao da to nije dovoljno, Unbound se slizao s Palaceom, britanskim brendom koji proizvodi urbanu odjeću i skateboarde. Pa sad, ako ste u điru metroskejtanja, platite nešto više i uzmite Unbound Palace Edition te obucite svoje likove i aute u urbani stil Palace outfita.

I dok se neki gejmeri snebivaju na što to liči Need for Speed u svojem 25. izdanju, koji je odavno prestao biti simulacija, urbani skejteri došli su na svoje. Samo, u ovoj igri još uvijek vozimo aute, zar ne?