Valorant dobiva kratke casual mečeve u modu pod nazivom Swiftplay

Valorant dobiva kratke casual mečeve u modu pod nazivom Swiftplay

0

Mnogi gameri su odustali od igranja Valoranta kojeg neki nazivaju futurističkim Counter Strikeom, zbog duljine mečeva koji u Competitive i Unranked modovima u prosjeku traju između 30 i 50 minuta.


Developer Riot Games sada radi na novom modu pod nazivom Swiftplay, koji donosi slična pravila kao Unrated mečevi, s time da pobjeđuje onaj tim koji prvi postigne 5 pobjeda, što bi uključujući i najneizvjesnije mečeve u kojima se nakon rezultata u rundama 4:4 za pobjedu igra “sudden-teath”, trebalo omogućiti da jedan meč u prosjeku traje 15 minuta ili manje, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Osim dužine mečeva, Swiftplay će donijeti neke druge promjene, uključujući ekonomiju i načine na koje igrači osvajaju “ultimate” bodove kako bi se osiguralo da i u kraćem formatu dobiju sve zabavne i korisne stvari.

Iako Valorant već ima druge ležernije modove u kojima mečevi ne traju dugu kao što su Spike Rush i Deathmatch, Swiftplay donosi skup pravila osnovnih modova u sažetiji format. Riot kaže da su novi mod tražili brojni gameri kojima bi trebao olakšati igranje Valoranta obzirom da nemaju na raspolaganju obilje slobodnog vremena.

Beta verzija Swiftstepa izlazi danas sa zakrpom 5.12, koja također donosi mnoštvo promjena, a novi mod će biti dostupan na svim mapama. Beta će trajati do 10. siječnja iduće godine.

Igra je besplatna, a možete je preuzeti na ovoj poveznici.