Vozite autobus u survival simulaciji The Zombie Bus Simulator

Vozite autobus u survival simulaciji The Zombie Bus Simulator

0

Arteraction, tvrtka za razvoj igara, najavljuje pokretanje kampanje prikupljanja sredstava (crowdfunding) za svoju nadolazeću igru, “The Zombie Bus Simulator” s jedinstvenim zaokretom u žanru tradicionalnog simulatora autobusa.


Igra vas stavlja u ulogu vozača autobusa i vlasnika autobusne kompanije koji svoj posao obavlja u svijetu prepunom čudovišta, zombija i monstruoznih dinosaura.

Kako biste sigurno prevozili svoje putnike i izbjegli da ih čudovišta pojedu po putu morat ćete nadograđivati vaš autobus boljim motorima, ovjesima, karoserijama i oružjem kako biste ga pretvorili u zastrašujući ratni stroj sposoban uništiti sve što vam se nađe na putu.

Igra omogućuje igračima da kreiraju vlastite autobusne rute, baš kao u bilo kojem drugom autobusnom simulatoru, no izazov leži u osiguravanju sigurnosti tih ruta.

Igrači moraju krenuti u istraživačke misije kako bi procijenili opasnost i održivost svake rute prije nego pošalju svoje autobuse, što znači da dobivate element istraživanja koji će igru u nekim dijelovima pretvoriti u pucačinu u prvom licu, što je dodatni zaokret u autobusnim simulacijama.

Zasad još nije poznato hoće li i kada igra stići na PS5, PC i Xbox Series platforme kako je planirano, jer developer prvo treba skupiti 300 tisuća dolara kako bi je mogao dovršiti.
Ako imate koji dolar ili euro viška i mislite da bi ova igra trebala stići na tržište, možete kapnuti nešto love putem ove poveznice.