Pridružite se Cartmanu i ekipi u otpičenoj igri South Park: Snow Day!

Pridružite se Cartmanu i ekipi u otpičenoj igri South Park: Snow Day!

0

THQ Nordic iduće godine izdaje akcijsku avanturu South Park: Snow Day!, u kojoj ćete se moći pridružiti Cartmanu, Stanu, Kyleu i Kennyju u frenetičnim borbama protiv zaraćenih frakcija u potpuno novoj priči.

Temeljena na animiranoj seriji koja se emitira od 1997. i često ismijava stvarne događaje, trendove i ličnosti američke kulture, igra South Park: Snow Day! će vas odvesti u saveznu državu Colorado, gdje se ostvaruje najveća dječja želja, jer je upravo pao snijeg.

Ekipa iz South Parka se ne želi baviti sanjkanjem i grudanjem na klasičan i civiliziran način, već želi osvajati snježne utvrde na sve zakonski legalne i ilegalne načine.

Igrati možete kooperativno u društvu do tri prijatelja ili sami s prijateljskim AI botovima i boriti se kroz snijegom pretrpan grad South Park protiv neprijateljski nastrojenih grupa djece koja su jednako blesava i poremećena poput vaše ekipe.

“Upustite se u frenetičnu borbu prepunu akcije protiv zaraćenih frakcija u potpuno novoj priči u kojoj vi određujete pravila. Opremite se jedinstvenim oružjem i primijenite razorne, nadogradive posebne sposobnosti u novoj avanturi da spasite svijet i uživate u danu bez škole”, navode autori u opisu igre.

Moći ćete se opremiti razornim oružjima za blisku i daljinsku borbu koja se mogu nadograđivati te koristiti posebne sposobnosti i moći koje će baciti horde neprijatelja i epskih bossova na koljena.

Developeri upozoravaju na sadržaje koji možda neće biti primijenjeni maloj djeci, jer će se u igri naći “česti prikazi prdežnih oblaka, izmeta, urina” i drugih stvari koje se mogu koristiti kao oružje protiv neprijatelja.

Igra stiže na PS5, Xbox Series, PC i Nintendo Switch platforme iduće godine no točni datum izlaska još nije poznat.