Krenule predbilježbe za Dragon’s Dogma 2

Krenule predbilježbe za Dragon’s Dogma 2

0

Capcom je potvrdio da dugoočekivani akcijski RPG stiže na PlayStation 5, Xbox Series X|S i PC platforme 22. ožujka 2024., a predbilježbe su već krenule.

Redatelj nadolazeće igre Dragon’s Dogma 2 Hideaki Itsuno i producent Yoshiaki Hirabayashi, uz informaciju o datumu izlaska predstavili su novi novi trailer i gameplay video za narativni akcijski RPG koji donosi priču o prvaku čije je srce ukrao Zmaj, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Nakon što započnu svoje putovanje u Dragon’s Dogma 2 , igrači će moći izraditi svoje likove pomoću kreatora likova koji koristi fotogrametriju za poboljšanje realizma izgleda svakog lika. Dodatno, igrači mogu odabrati osobnost svog glavnog lika, što će odrediti njihovo ponašanje i izbor razgovora tijekom igre.


Kako igrači napreduju, otključat će dodatna zvanja kao što je novootkriveni Trickster koji može dočarati iluzije kroz dim koji stvara njegovo jedinstveno oružje, kadionica. Prevaranti mogu koristiti iluzije kako bi prevarili neprijatelje da se bore protiv svojih i mogu privremeno povećati moć pješaka izvan njihovih granica.

Novo zvanje Trickster prikazuje načine na koje igrači mogu manipulirati i iskoristiti prednost poboljšane neprijateljske umjetne inteligencije za otvaranje potpuno novih mogućnosti borbe.

Također ističu da se svijet Dragon’s Dogma 2 vrti oko izbora. I vaša grupa i neprijatelji podjednako će dinamično reagirati na vaše akcije na bojnom polju, bilo da se držite iza leđa čudovištima ili ih pokušavate riješiti izdaleka.


Moći ćete odabrati svoj stil igre i donijeti odluku hoćete li koristiti mačeve, lukove ili moćnu magiju.


Igrati se može isključivo u singleplayeru.