VIDEO: Sve najave na Sony State of Play događanju

VIDEO: Sve najave na Sony State of Play događanju

0

U 30 minuta možete pogledati sve najave objavljene na PlayStation State of Playu koji je dobrim dijelom bio posvećen PSVR2.


U tjednu u kojem se trebao održati ovogodišnji najveći sajam videoigara E3, Sony je na Twitchu i YouTubeu najavio najzanimljivije naslove za ovu i 2023. godinu, među kojima su i oni koji se rade za novi headset za virtualnu stvarnost PlayStation VR2, kao što možete pogledati u ovom videu.

Stoga smo umjesto štandova na E3 sajmu koji je još u travnju otkazan, dobili mogućnost pratiti Sonyeve video prezentacije i pogledati neke nove atraktivne trailere gameplaya među kojima je daleko najzanimljiviji Final Fantasy XVI.

U 30-minutnom videu Sony je najavio Resident Evil 4 Remake, objavio da Spider-Man Remastered dolazi na PC, obavijestio nas o updateu Horizon Forbidden West koji dobiva novi Game+ mod, a prikazani su i novi detalji PlayStation VR2 naslova Horizon Call of the Mountain.

Nadalje, tu je i “creepy” trailer za The Callisto Protocol, nasilnu rollerskating igru Rollerdome i akcijsku igru Eternights koja je ujedno i dating simulacija.

Što se tiče drugih PSVR naslova, Sony je najavio VR verzije igara Resident Evil 4 i Resident Evil Village, a stižu i prilagođene verzije The Walking Dead: Saints i Sinners Chapter 2 te No Man’s Sky.

Novi trailer za Street Fighter 6 nam je napokon otkrio kako će novi fajterski naslov izgledati, najavljena je igra Tunic za PS4 i PS5 te indie igra Season: A letter to the future koja stiže još ove jeseni za PS5, PS4 i PC platforme.

Pretplatnici PlayStation Plusa će biti oduševljeni što će za nula kuna dobiti igru developera BlueTwelve Studio, cyberpunk naslov s mačkom u glavnoj ulozi. Pogodili ste, to je Stray, jedan od najzanimljivijih novih naslova koji će izaći 19. lipnja za PS5 i PS4.

Sve u svemu, Sony se izgleda prilično ubrzao, mada smo, ruku na srce, očekivali ponešto više PS5 ekskluziva. Dobro, bit će valjda još State of Playeva ove godine.