VIDEO: Palworld je luđački nasilni klon Pokemona s oružjem umjesto loptica

VIDEO: Palworld je luđački nasilni klon Pokemona s oružjem umjesto loptica

0

Japanski developer PocketPair iduće godine lansira survival igru smještenu u otvoreni svijet koja donosi kombinaciju pokemonskih vizuala i brutalne akcije.

Rijetko kada nas u gamerskom životu nešto tako iznenadi kao demo igre Palworld koju razvija japanski developer PocketPair za Windows PC platformu, a na Steam bi trebala stići 2022. godine.
Igra koja je očito inspirirana Pokemonima, po gameplayu ima malo toga zajedničkog sa zbivanjima u Pokemon igrama i crtićima.

U ovoj survival igri koja djeluje poput akcijskog RPG-a, naći ćete se u otvorenom svijetu preplavljenom Palovima (umjesto Pokemona), u čijem društvu ćete lutati naokolo, letjeti, mirisati cvijeće, graditi farmu, a tada će vas odjednom baciti u akciju.

I to kakvu akciju. Kako se čini, ovo će biti izuzetno brutalna igra koju je mogao smisliti samo netko tko iz dna duše mrzi Pokemone. Simpatične Palove koji će vam pomagati, u borbama ćete uglavnom koristiti kao žive štitove, pa ćete se primjerice skrivati iza slatkog janjeta dok ga neprijatelji pune olovom, a ono će čitavo vrijeme plakati.

Pored toga, Palove ćete koristiti i kao roblje, pa će zavezani u lancima biti prisiljeni za vas proizvoditi hranu na farmama i oružje u tvornicama. Kako bi nasilna komponenta bila još više naglašena, u igri ćete se baviti i lovom, pa ćete morati pobiti čim više životinja na koje naiđete jer su njihovo meso i krzna dragocjeni resursi, a Palove ćete moći prodavati, pa čak i zaklati kada ogladnite.

Kada govorimo o oružju, njega ćete imati u izobilju, od pušaka, pištolja i automata, pa sve do raketnih bacača uz čiju pomoć ćete neprijateljima razvaljivati čitave kuće i dvorce.

Igrat će se moći u singleplayeru, online i LAN co-op modu, a kako djeluje kombinacija “Pokemona” i brutalnih obračuna možete pogledati u ovom video traileru.