I Am Fish dobio dugačak gameplay prikaz

I Am Fish dobio dugačak gameplay prikaz

0

Iza ludog naziva stoji jednako luda računalna igra. I Am Fish, simulator bijega ribica iz akvarija u divljinu je dobio dugačak gameplay prikaz, a igru možemo očekivati već ovog ljeta. Prava opuštajuća igra za velike vrućine.

Sjećate se scene iz animiranog filma Potraga za Nemom, kad istoimeni naslovni junak bježi iz akvarija zubarske ordinacije u ocean. Ta scena je bila očita inpiracija developeru Bossa Studios za njihovu novu igru. Nakon neobičnog simulatora šnite kruha u bizarnoj igri I Am Bread, studio nas sad stavlja u nešto ipak uvjerljiviju ulogu, onu ribe u zatočeništvu. Igrači će upravljajući s četiri različite ribe različitih sposobnosti morati prvo razbiti akvarij, a zatim putujući od lokve do lokve, do bazena i kanalizacije, napokon pronaći put do slobode.

U objavljenom gameplayu videu u dužini od gotovo dvadeset minuta, upoznat ćemo se s više riba i dobiti okvir gameplaya koji nas očekuje. Tako riba klaun može kratko lebdjeti širokim perajama, dok se napuhača odbija poput lopte. Gameplay prikazuje i nekoliko različitih scenarija bježanja. Developer Bossa Studios najavljuje skori izlazak, koji bi mogao biti već ovog ljeta, za PC i Xbox igraće konzole. Koliko god suludo zvuči, ovo im je najambicioznija i najveća igra dosad.