VIDEO: Garbage je simulacija tučnjava s beskućnicima

VIDEO: Garbage je simulacija tučnjava s beskućnicima

0

Koje su po vama najbolje simulacije tučnjava i borilačkih sportova svih vremena? Tekken, Mortal Kombat, neka treća franšiza?

Piše: Igor Sečen

Ako vam se dopada žanr tučnjava a želite isprobati nešto što neće biti toliko razvikano i trendovski ušminkano, već želite vidjeti najosnovniju „disciplinu“ od koje je sve poteklo, onda se okrenite igri Garbage, za koju je developer Homebased upravo objavio da izlazi na 6. lipnja, a prvu besplatnu prolog misiju već možete isprobati na Steamu.

Što je to Garbage? Jedan stari jadni beskućnik svako malo dobiva batine od mlađih, fizički spremnijih beskućnika, pripadnika bandi i drugog šljama na prljavim zabačenim ulicama. U jednom trenutku čovac odluči da je toga dosta i započinje s marljivim treningom kako bi si podigao kondiciju i postao netko tko neće samo trpjeti udarce već ih i zadavati drugima.

To je ukratko sažetak priče koja se nalazi u pozadini ove tučnjave s elementima RPG-a koja je smještena u najdonji sloj društva, a kako to funkcionira možete vidjeti u ovom videu.

Ukratko rečeno, igra je neka vrsta humorističnog indie pogleda na svijet simulacija borilačkih sportova i u njoj ćete se boriti protiv najvećeg šljama društva, u najprljavijem okolišu koji ste ikada susreli u nekoj video igri. Možda bi se čak moglo reći da se radi o stvarnosti koja je prisutna svugdje oko nas, ali je ne možemo ili ne želimo vidjeti.