Tvorci Biomutanta slušaju igrače i najavljuju velike zakrpe

Tvorci Biomutanta slušaju igrače i najavljuju velike zakrpe

0

Experiment 101, tvorci nove akcijske avanture Biomutant, objavili su da razvijaju zakrpe temeljene na povratnoj informaciji koju su prikupili od igrača, kroz forume i društvene mreže, poput Facebooka, Twittera i Reddita.

Dugoočekivana akcijska avantura Biomutant, napokon je izašla krajem svibnja za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Već od samog samog izlaska, mišljenja igrača i struke su podijeljena. S jedne se strane hvali orginalan pristup akcijskom žanru, zanimljiv sustav naracije i vrlo orginalan grafički stil s mutantima životinja kao protagonistima grafički predivne igre. Oprečno tome, igra je krcata tehničkim problemima, grafičkih glitchevima, neravnomjerno raspoređenoj težini igre i brojnim drugim problemima.

Razvojni studio već danima češlja razne forume, komentare na društvenim mrežama i opažanja streamera, te bilježi sve probleme na koje se kritika i igrači učestalo žale. Zahvalili su se igračima na podršci kroz kupovinu, ali i konstruktivnoj kritici. Osim spomenutih tehničkih problema, prva zakrpa će popraviti i tempo dijaloga, ekonomiju, loot i specifične postavke naracije, koja je igrin glavni adut.

Zakrpe za Biomutant će prvo izaći za PC, a tek potom za igraće konzole, gdje je potrebno dodatno testirati stabilnost zakrpe, koje prolaze i kroz dodatni proces odobrenja. Iako nije najavljen točan datum, prvu veliku nadogradnju igre možemo očekivati uskoro.