Uskoro nove informacije za Gotham Knights i Suicide Squad

Uskoro nove informacije za Gotham Knights i Suicide Squad

0

Sredinom listopada se održava godišnja konferencija DC Fandome, za sve ljubitelje Batmana, Supermana i drugih DC superheroja. Ove godine ćemo dobiti nove informacije o nadolazećim DC igrama o kojima još uvijek premalo znamo.

Iako je Suicide Squad: Kill the Justice League najavljen prije više od godine dana, još uvijek nemamo gotovo nikakve informacije o samoj igri. Naslov razvija iznimno talentirani Rocksteady Studios na čijem je razvoju započeo odmah nakon Arkham Knighta, posljednjeg nastavka hvaljene Batman franšize, a koji je izašao sad već davne 2015. godine. Još znamo da se radi isključivo o singleplayer igri visoke produkcije, na što smo i navikli od ovog studija.

No to će se uskoro promijeniti. U listopadu se održava godišnja konferencija DC Fandome, na kojoj ćemo dobiti pregršt novih informacija o igri Suicide Squad: Kill the Justice League, kao i datum izlaska koji očekujemo već negdje iguće godine. Osim toga, dobit ćemo nove informacije za drugu DC igru Gotham Knights, kooperativnu online akcijsku avanturu naizgled vrlo sličnu Batman serijalu koji je bio inspiracija za razvoj.

Konferencija će biti mjesto gdje će Warner Bros također objelodaniti planove za daljnji razvoj DCEU filmova, što nas dalje čeka s Ligom Pravde i drugim filmovima o omiljenim superjunacima. Naravno, očekujemo i brojna još nenajavljena iznenađenja.

Jesen je pred vratima, a to znači da je gotov ljetnji drijemež. Brojne nove informacije i sočne poslastice sad možemo očekivati svakog dana.