Uskoro kreće 10. sezona A1 Adria lige

Uskoro kreće 10. sezona A1 Adria lige

0

Jedno od najpoznatijih e-sports natjecanja na ovim prostorima uskoro kreće sa svojom 10. sezonom.

Piše: Robert Barbir

Opet je došla prilika da domaći gameri pokažu svoje vještine na A1 Adria e-sports natjecanju. A1 Adria e-sports natjecanja krenula su 2017. pod nazivom vip Adria League, a od onda se održavaju svake godine i  okupljaju najbolje balkanske gamere. Svi ti silni sati gledanja u ekran mogli bi vam se konačno isplatiti.  Opet ćete imati sedam naslova na biranje. Naslovi koje već dobro poznajete bit će pomiješani s nekim novima. Postoji neka tradicija u zadnje vrijeme, pa tako nema pravog e-sports natjecanja bez Counter Strike: Global Offensive-a i FIFE 22. Tu će također biti natjecanja iz Brawl Stars, League of Legends, PUBG Battlegrounds, Valorant i najvjerojatnije Rocket League.

Za Rocket League fanove zabava kreće već od sutra. Točnije 13. i 14. kolovoza će se održati Rocket League gaming weekend gdje možete pokazati koliko puta možete flip resetat. Mislim da vas je većina čula za Rocket League pa neću dalje previše filozofirati. Prijave su otvorene još nekih 20 sati, a možete se prijaviti putem ove poveznice. Nagrade iznose redom, 250€, 150€ i 50€, ovisno o postignutom mjestu. U slučaju da želite vidjeti kakva vas konkurencija možda očekuje, pogledajte prošlogodišnje finale. Ovogodišnje finale ćete također moći pratiti na Twitch-u.

Ako mislite da ste odlični u nekim od gore navedenih naslova, dokažite to sebi i drugima. Za više informacija posjetite službene stranice A1 Adria League-a i pratite njihove obavijesti kako bi na vrijeme saznali kad će se otvoriti prijava za vaš omiljeni naslov. Sretno svima!