Upravljajte otkvačenom galaktičkom bolnicom u igri Galacticare

Upravljajte otkvačenom galaktičkom bolnicom u igri Galacticare

0

Ako se duže vrijeme bavite gamingom, vjerojatno ste ponekad naišli na neku simulaciju upravljanja bolnicom, no igra koju developer Brightrock Games i izdavač CULT Games lansiraju 23. svibnja ove godine nešto je potpuno drugačije.

U igri ćete se naći u ulozi direktora privatne bolnice koji se nalazi u nezavidnoj poziciji jer mora liječiti pripadnike raznovrsnih alienskih rasa koje imaju svoje specifične bolesti, a vi im morate ponuditi učinkovite metode i terapije liječenja kako biste mogli napuniti svoj džep.

Kako biste to učinili i saznali kako u svemiru funkcionira privatiziranu zdravstvo, morat ćete se pobrinuti za svaki detalj u bolnici, uključujući gradnju soba i laboratorija, zadovoljavanje potreba i prohtjeva pacijenata pa sve do angažiranja liječnika koji su specijalizirani za određene alienske vrste.

U to ćete morati razvijati i poboljšavati razne medicinske tretmane nesvakidašnjim sustavima koji uključuju Cerebralnu rehabilitaciju, Projectile Medicine, Dreamarium i druge grane medicine koje ne možete naučiti na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.

Pored svega toga morat ćete svoju bolnicu čuvati pred nekim iskušenjima iz vanjskog svijeta, odnosno u hitnim scenarijima koji se odvijaju u orbiti oko vulkanskih planeta, groblja u dubokom svemiru i psihičkih vanzemaljskih božanstava veličine planeta.

U igri koja je puno ozbiljnija nego što izgleda, upravljate svime pa morate optimizirati zdravlje pacijenata, preuzeti odgovornost za zapošljavanje i otpuštanje djelatnika i detaljno dizajnirati svoju bolnicu na način koji zadovoljava posebne potrebe vas i vaše klijentele.

Pri tome trebate paziti da svoju zaradu trošite mudro na istraživanja, širenja kapaciteta i pripreme za nepredviđene katastrofe, jer bez love vaša bolnica neće dugo trajati.
Možete li srediti liste čekanja dok vas napadaju ogromna čudovišta, nije pitanje za ministra zdravstva (koji to, znamo dobro, ne može), već za vas koji skupo prodajte zdravstvene usluge intergalaktičkoj klijenteli.

Kao što smo rekli, igra izlazi 23. svibnja 2024. na PC, PS5 i Xbox Series X/S platformama.