Tripearl Games najavljuje soulslike borbeni simulator V.E.D.A.

Tripearl Games najavljuje soulslike borbeni simulator V.E.D.A.

0

Developer Tripearl Games će na 2024 PlayX4 B2B gamerskom sajmu u korejskom Ilsanu od 23. do 26. svibnja prezentirati svoju novu igru V.E.D.A. koju planiraju lansirati tijekom ove godine.

Iskusni tim developera koji razvija igre više od 20 godina do sada je radio na naslovima kao što su Little Devil Inside, Blade & Soul 1 & 2, Mu Legend, Sun Online, ArcheAge i Geosang, a ovu igru je prvi puta najavio prije 7 mjeseci.

V.E.D.A. je u osnovi soulslike “trening igra” u kojoj igrači mogu naučiti borbeni stil soulslike žanra, znači nešto kao Tekken na soulslike način.

Igrači mogu poraziti neprijatelje kroz napade, izbjegavanje, pariranje i ultimativne specijalne napade. Također mogu razviti svoje jedinstvene borbene stilove i uživati u raznolikim borbenim iskustvima, kao i nadograđivati svoju opremu, oružje i vještine.

Kroz gameplay će vas voditi Super AI V.E.D.A. po kojem se igra i zove, koji će vas natjerati da prođete rigorozne programe obuke i očistite sva poglavlja, kako biste postali najbolji “borbeni agent”.
Hoćete li nakon igranja postati stručnjak za borbu u soulslike igrama ne bismo se kladili, ali možda malo poboljšate svoje vještine. Zapravo, biti će dovoljno da se dobro zabavite, zar ne?