Ubisoft najavio Ubisoft Forward Showcase, ali čini se da nešto ipak ide unatrag

Ubisoft najavio Ubisoft Forward Showcase, ali čini se da nešto ipak ide unatrag

0

Kako E3 ove godine zamjenjuju drugi događaji, čini se da se i Ubisoft odlučio pridružiti ove jeseni.

Ne bojte se, iako je Ubisoft Forward zakazan za održavanje 10. rujna ove godine, već sutra moći ćemo pogledati izlaganje Skull and Bonesa.

Skull and Bones Showcase

Ubisoft je sa Skull and Bonesom prošao sito i rešeto, od poteškoća i kontroverzi pa sve do konstantnog odgađanja, ali ipak su uspjeli iste prevazići te nam sutra donose najnoviji pogled na gameplay, nove detalje i potencijalno skrivene tajne. Izlaganje pratite sutra u 20 sati na službenom YouTube ili Twitch kanalu Ubisofta.

Piše: Matija Ančić

Ubisoft Forward Showcase

Vratimo li se na kratko do Ubisoft Forwarda, saznajemo kako će se isti moći pratiti 10. rujna u 21 sat putem YouTube i Twitch kanala te Ubisoftove službene stranice. Rečeno je samo da će na izlaganju biti predstavljeni raznorazni naslovi, njihova ažuriranja i vijesti, ali detalje ćemo saznati naknadno. Kandidata za rujan ne manjka pa možemo samo nagađati da će se možda pojaviti Mario + Rabidds Sparks of Hope (koji treba izaći u listopadu), ali i naslovi Avatar: Frontiers of Pandora, Tom Clancy’s The Division Heartland, OddBallers, Prince of Persia: The Sands of Time Remake, koji još uvijek nemaju točne datume objave.

Čime to Ubisoft ide u natrag?

Ubisoft od 1. rujna povlači online mogućnosti različitih igara, a među kojima se nalaze Assassin’s Creed 2, 3, Brotherhood i Liberation, Splinter Cell: Blacklist, Space Junkies, ali i Far Cry 3. Kada se tražio razlog ovome postupku, Ubisoft je komentirao kako je to nužno za postavljanje fokusa na dostavljanje novih izuzetnih iskustava za igrače putem novih, popularnijih ili nadolazećih naslova.

Tužna je činjenica što će se neki od DLC-a morati u potpunosti ugasiti, a online igrači u toj igri zauvijek rastati ili pronaći zamjenu. Neki stariji naslovi ipak neće izgubiti tu mogućnost zbog svojih privatnih servera. Igrajte sada svoje najdraže naslove i cijenite svoje online prijatelje jer tko zna, možda baš vi doživite gašenje servera nekih vama dragih igara!