Vodite svoju izvanzemaljsku aviokompaniju u Spacelines from the Far Out

Vodite svoju izvanzemaljsku aviokompaniju u Spacelines from the Far Out

0

Upravljajte svojom vlastitom izvanzemaljskom aviokompanijom u ovoj nasumično generiranoj kaotičnoj lokalnoj i online kooperativnoj igri za 1-4 igrača!

Piše: Robert Barbir

Ako želite odlučno okončati vezu s vašim prijateljima ili boljom polovicom, možda vam je igranje Spacelines from the Far Out najefikasnije i zabavnije rješenje. Ovaj naslov dovest će vas i vaše prijatelje do ruba svađe sa zastrašujućom učinkovitošću. Najozbiljnije, Spacelines from the Far Out natjerat će vas na kaotičnu suradnju. Naslov spaja neke od najboljih elemenata igara poput Overcooked i Moving Out i sve to prezentira u svemirskom brodu inspiriranog šezdesetima. Naslov je šaren, duhovit i općenito dobro uglađen za indie izdanje. Igra također postiže savršenu ravnotežu između dovoljno teškog i preteškog.

Priča je sljedeća. Vi ste zaduženi za vođenje kozmičke transportne kompanije. Odgovorni ste za upravljanje brodom punog putnika, koje ćete morati redovito hraniti i zabavljati. Pomislili biste da je najvažnije izbjeći mnoge asteroide na putu, ali zapravo, najveća prijetnja vašoj sigurnosti su vaši gosti, koji postaju bijesni i potpuno destruktivni kada su gladni ili im je dosadno. Naravno, nemojte misliti da im treba dugo da dođu do te razine.

Kada nekoliko problema zahtijeva pažnju odjednom, cijela operacija može poći po zlu u roku od nekoliko sekundi, ali ključno je surađivati smireno i kolektivno. Najbolje što možete, trudit ćete se držati sve konce u rukama i paziti da stvari još jače ne izmaknu kontroli. Ako ne uspijete u svojoj misiji, a često nećete uspjeti, vratit ćete se na početak bez ikakvog novca koji ste ponijeli sa sobom u zrakoplov (osim ako ga niste osigurali, što je opcija tek nakon što zaradite dosta novca). Uz katarzično olakšanje koje ćete vi i vaš tim osjetiti nakon uspješne vožnje, tu su i nagrade u igri za sigurno i sretno dovođenje vaših putnika do njihovih odredišta. Što više putnika stigne na svoje odredište, to ćete dobiti više novca, a svoju zaradu možete koristiti za kupnju novih, luksuznijih svemirskih brodova i nadogradnju postojećih plovila novom opremom.

Ako ste zainteresirani iskušati se u svojevrsnom svemirskom Overcookedu s vašim partnerom ili prijateljima, naslov možete nabaviti na Steamu, a za više informacija pogledajte službene stranice.