U veljači stiže prekrasni užasni survival horror Sons of the Forest

U veljači stiže prekrasni užasni survival horror Sons of the Forest

0

Nakon više odgoda tijekom protekle godine, nastavak horror survival igre Forest pod naslovom Sons of the Forest, izaći će 23.2.2023. godine na PC (Steam) platformi, dok bi nakon toga trebala biti izdana inačica za PS5 i PS4 konzole, mada datum lansiranja još nije potvrđen.

Ovo je potvrdio developer igre Endnight Games, koji tvrdi da će Sons of the Forest biti još strašniji, uzbudljiviji i ljepši u odnosu na originalni Forest.

Radnja igre se odvija na udaljenom otoku, gdje ste vi i vaš tim poslani u akciju spašavanja nekog milijardera. Ubrzo ćete otkriti da je otok nastanjen raznovrsnim gadostima koja uključuju kanibale i mutirana čudovišta, kojima je zajednička stvar što vas žele smazati za ručak.

Kako biste preživjeli, osim borbom hladnim i vatrenim oružjem, morat ćete se baviti i gradnjom utvrda, pronalaženjem dragocjenih resursa te davanjem komandi NPC likovima koje želite poslati na raznovrsne misije, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Igra posjeduje i sustav promjene godišnjih doba, što znači da ćete u proljetnim i ljetnim mjesecima hranu loviti u rijekama i potocima, dok ćete za zimu morati prikupiti i pohraniti mesu za hladne mjesece.


Preživljavati možete solo ili u društvu s frendovima (co-op), s kojima ćete zajednički graditi utvrde, dijeliti korisne predmete i istraživati guste šume, obale rijeka ili podzemne pećine u kojima se nalaze još strašnije i opasnije kreature iz noćnih mora.