Prijavite se u betu The Karters 2: Turbo Charged

Prijavite se u betu The Karters 2: Turbo Charged

0

Nezavisni game developerski studio iz Poljske Pixel Edge Games objavio je da će započeti s beta testiranjem arkadne utrke pod nazivom The Karters 2: Turbo Charged, koja spaja najbolje stvari iz Mario Kart i Crash Team Racing naslova te dolazi na PC, PS5, PS4, Switch i Xbox platforme.

Ako ste zainteresirani za upad u zatvoreno beta testiranje prijaviti se možete putem službenog Discord kanala, a igru ujedno možete staviti i na “listu želja” u Steam Storeu.

Autori obećaju frenetično i uzbudljivo natjeravanje u ludim go-kart vozilima, na još luđim stazama i protiv totalno ludih protivnika, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Glavni cilj svake utrke je pomesti sve protivnike i zasjesti na pobjedničko postolje, a to ćete moći izvesti u single-player kampanji protiv AI neprijatelja, ili u multiplayeru koji nudi mogućnosti igranja na split-screenu ili u globalnom multiplayeru na dediciranim serverima, gdje vam se nudi mogućnost penjanja na ljestvice najboljih, kao i sudjelovanje u online turnirima.

Developer kaže da ćete na raspolaganju imati više od 16 staza, više od 12 game modova, uključujući Battle Arena, Time Trial, Elimination, Battle Tag, Quick Cut, Road Breaker i Reline.

Pored toga imat ćete i timske multiplayer utrke u modu “Team vs Team” s natjecanjima koja će se sastojati od 24 runde.

Kako biste se mogli dostojno uvježbati prije odlaska na turnire, imat ćete mogućnost igranja protiv najboljih “duhova”, što znači da ćete s ljestvica moći preuzimati najbolje vožnje pobjednika i onda se nadmetati s njima u Ghost Mode utrkama, ili proučavati njihove fore koje su im omogućile pobjedu.