Tko je osvojio modding hardver u natječaju PC Playa?

Tko je osvojio modding hardver u natječaju PC Playa?

0

Nagradni natječaj za lude moddere je završio!

Hvala svima koji su nam svojim mikrorecenzijama igara željeli pokazati da su PRAVI GAMERI i da zaslužuju osvojiti hardver uz čiju pomoć će započeti slaganje svojeg gaming PC-ja iz snova.  Na kraju smo odabrali njih šestoro koji osvajaju “misteriozni hardver”, a njihova imena i njihove recenzije objavljujemo ovdje, dok ćemo svakog pojedinačno kontaktirati u vezi preuzimanja nagrada.

To su:

Teo Matić
Zadnja igra koju sam igrao i aktivno ju igram je Warzone 2, oduševila me iz razloga što su kretnje i animacije znatno poboljšane u odnosu na prvi Warzone, grafika je odlična čak i na starijem hardware-u, a sve eventualne glitcheve i bugove developeri rješavaju u najkraćem mogućem roku. Preporučio bi je iz razloga što mislim da ima potencijala postati najigranija fps igra ikad, a vjerujem da ne postoji gamer koji ne bi htio biti dio takvog community-ja. Moja ocjena za igru je 8/10.

Kim Binder
Dugogodišnji sam igrač Sims 4 (i svih prethodnih nastavaka naravno 😊). Kako bi mogla pokrenuti igricu sa svim nastavcima bez da FPS pada potreban je stvarno jak PC pa bi se ovim putem htjela prijaviti za Vašu nagradnu igru i dovršiti “gradnju” svog novog PC-a.
Sims 4, sa svim svoji packovima i kitovima čini igru vrlo realnom i jako blizu pravom životu te zbog toga je i vrlo interesantna. Svi mi “Simeri” jedva čekamo novi nastavak Sims 5, koji samo što nije izašao, a po svim glasinama bi mogao usavršiti i nadopuniti sve što prethodnima nedostaje. Dala bi igrici ocjenu 9/10.

Karlo Švacov
Ovim putem bi Vam htio napisati ultakratku recenziju igrice koju sam zadnje igrao tj. točnije zadnjih 18 godina. Radi se o World of Warcraftu. Kako je ovih dana izašla nova ekspanzija (Dragonflight), imao sam priliku probati “novu verziju”.
Ekspanzija se čini veoma interesantnom, dinamičnom te za sada vrlo drugačijom. Grafika je sve više u toku s vremenom i trendom unatoč tome što su zadržali svoj stari štih.
Naravno, WoW ne bi bio WoW da launch nove ekspanzije nije popratila hrpa tehničkih poteškoća što igricu čini nemogućom za igrati.
Malo je reći da sam uzeo godišnji kako bi mogao uživati u novom WoWu te bi dao overall ocjenu 8/10.

Kristijan Šestak
Zadnja igra koju sam igrao je Hero’s Hour. Zabavna turn base strategija koja vraća u dane legendarnog Heroes of Might and Magic serijala. Odličan replay value, puno različitih stvorenja,spellova i klasa i još puno toga. Minus je nešto lošija grafika i povremeni bugovi.
Ocjena 8/10

Tomislav Rakuljić
Budiš se u nekakvom morbidnom utopijskom svijetu, ne znaš kako si dospio tu ni koja je tvoja svrha. Scorn je igra za koju bi ja više rekao da je je gore “walking simulator” nego nekakav horror. Okruženje u kojem se igrač nalazi je fantastično odrađeno i ovo je jedna od igara za koju bih rekao da je baš umjetnost, ako ćemo gledati sam dizajn svijeta. Obožavatelji Beksińskog biti će oduševljeni samim prikazom svijeta Scorna jer se može vidjeti kako je on uz Kafku bio jedna od glavnih inspiracija developerima. Igra je sama po sebi linearna, a puzzle dio igre je jednostavan. Priča u Scornu nije objašnjena već je ostavljena na samom igraču da je sam interpretira kako on misli da bi trebala biti. Scorn je sa svojom atmosferom uspio napraviti ono što je htio, a to je napraviti nekakvu jezu i neugodnost igraču prilikom samog igranja.
Ocjena 7/10

Renato Ditrih
Zadnju igru koju sam odigrao bio je Elden Ring. Preferiram igre linearnog tipa, pa sam bio oprezno sumnjičav u vezi toga da FromSoftware radi open world igru. Kao veliki fan njihovih igara, Elden Ring me oduševio i uz Bloodborne mi je njihova omiljena igra. Igra me oduševila perfektnim combatom kakvog sam od njih i očekivao, odličnom muzikom i fantastičnim boss bitkama. Jedini minus igre, po meni je recikliranje boss bitki koje su opcionalne, ali to je mala zamjerka i smatram da je igra gotovo savršena. Igru bih preporučio svim fanovima soulsborne žanra i ljudima koji s njime nisu upoznati, mislim da je Elden Ring dobro mjesto za početi. Moja ocjena za igru je 9/10.