U igri Killer Frequency odlučujete hoćete li spašavati ljude ili prenositi njihove posljednje trenutke na radiju

U igri Killer Frequency odlučujete hoćete li spašavati ljude ili prenositi njihove posljednje trenutke na radiju

0

Team17 Digital je upravo lansirao horror horor avanturu u prvom licu Killer Frequency koja vas stavlja u lik noćnog radijskog voditelja, smještenu u osamdesete godine prošlog stoljeća.


Horror avantura Killer Frequency je igra sa štihom crne komedije iz 80-ih za PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One i Nintendo Switch platforme, a dostupna je i VR verzija za Meta Quest 2 headset.

Smješten u gradu na srednjem zapadu SAD-a, Killer Frequency prati Forresta Nasha, propalog DJ-a i voditelja noćne emisije ‘The Scream‘, dok pokušava pomoći slušateljima i pozivateljima koje uhodi tajanstveni maskirani ubojica.

Gameplay igre vam omogućuje da istražite više od 1 km² radio postaje s autentičnim detaljima i stupate u interakciju s desecima objekata i uređaja iz 80-ih, uključujući gramofon, magnetofon i radio predajnik.

Kako biste zaustavili pokolj, primajte pozive potencijalnih žrtava dok skupljate tragove, donosite odluke i rješavate zagonetke koje bi mogle pomoći svakom pozivatelju da preživi noć. Pozivatelji su prilično ekscentrične osobe i predstavljaju potencijalne osumnjičenike, a od vas se traži da osim spašavanja života razotkrijete tko je ubojica, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Odluke koje donosite mogu odlučiti o životu i smrti, a na vama je izbor hoćete li pozivatelje spašavati ili prenositi njihove posljednje trenutke uživo u eteru za povećanje slušanosti svoje emisije.