Brutalni batle royale shooter besplatan za Switch

Brutalni batle royale shooter besplatan za Switch

0

Gaijin Entertainment i Darkflow Software objavili su dostupnost besplatnog battle royale naslova CRSED: F.O.A.D. na Switch platformi.

CRSED: F.O.A.D. je besplatna pucačina online battle royale žanra koja je do sada bila dostupna na PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows i PlayStation 5 platformama. Igru je razvio developer Darkflow Studio i objavio objavio Gaijin Entertainment, a zanimljivo je da je nakon lansiranja 19. prosinca 2019. nosila ime Cuisine Royale, koje je godinu dana kasnije promijenjeno u CRSED: F.O.A.D., pod kojim je ponovno izdana.

Možda ste čuli da je Cuisine Royale zapravo krenuo kao prvotravanjska šala, da bi ga kasnije izdali kao “ozbiljnu” igru, a nakon nekoliko ozbiljnih nadogradnji odlučili su joj promijeniti i ime.
Gaijin Entertainment i Darkflow Software igru su sada odlučili dovesti na novu platformu, Switch, pa je svi korisnici Nintendove platforme mogu besplatno preuzeti u Nintendo eShopu.

Svi koji su već igrali battle royale naslove ovdje će se snaći kao ribe u vodi, što znači da ćete se u društvu suboraca spuštati padobranima na mape koje su smještene u fikcijski Meksiko i Normandiju, “lootati” oružja, opremu i mistične moći, tamaniti neprijateljske timove i bježati pred ubojitom mapom koja se sve više zatvara, s ciljem da na kraju meča ostanete sami kao pobjednik (ili kao pobjednički tim).

Osim magičnih moći kojima raspolažu klase likova “prvaka” koje možete odabrati, u ovoj igri ćete pronaći i obilje orginalne opreme i oružja, uključujući jetpackove, bacače vatre, protuavionske topove, a kako to sve skupa funkcionira možete pogledati u ovom video traileru.

Ukoliko igru želite igrati na nekoj drugoj platformi, posjetite ovu poveznicu.