Uskoro svakih šest mjeseci nova Star Wars igra?

Uskoro svakih šest mjeseci nova Star Wars igra?

0

Star Wars Jedi: Fallen Order, jedna od top igara 2019. nekon četiri godine dobit će nastavak. Nova igra iz Jedi serijala nosit će naziv Survivor i izaći će sredinom ožujka 2023.

Radnja Survivora počet će pet godina nakon događaja iz Fallen Ordera i ponovo će nam fokus biti na Calu Kestisu koji će nastaviti nositi breme jednog od posljednjih preostalih Jedija u galaksiji. Kestis će se truditi po svaku cijenu preživjeti i obaviti novi zadatak dok mu s druge strane stoji opaki senator Imperije Pau’an.

Prvi trailer u stilu kakvog holivoodskog blockbustera pojavio se još u proljeće, a sve do nedavno čekali smo na konkretnije informacije i pogled na gameplay. Dočekali smo ga prije desetak dana na The Game Awardsu kada je potvrđen i točan datum izlaska (17.3.). Pre-order igre moguć je već sada po nimalo jeftinoj cijeni, a vjerne poklonike EA nagradit će s nekoliko kozmetičkih setova za likove u igri.

Ako smatrate da smo nakon Fallen Ordera dugo čekali na jednu Star Wars igru, niste u krivu. Smatraju tako i u Disneyu, kažu kako je Star Wars svijet prebogat mogućnostima i obećavaju da će nakon nadolazećeg Survivora svakih pola godine izlaziti nova Star Wars igra. Ovo su prilično ambiciozne najave da bi im slijepo vjerovali, pa što nam preostaje nego pustiti da vrijeme odradi svoje.