The Last of Us 3 će pričati priču Abby i Levu na otoku Catalina

The Last of Us 3 će pričati priču Abby i Levu na otoku Catalina

0

Nakon što je Naughty Dog potvrdio da je treći dio igre The Last of Us u ranoj fazi izrade, krenule su brojne glasine i teoretiziranja o tome što će se i gdje događati u idućem nastavku, jer se činilo da je priča Ellie završila, dok su Abby i Lev otplovili u svoju avanturu.

U jednom dijelu pri kraju drugog nastavka The Last of Us 2 Abby i Lev odlaze u podrum gdje pronalaze radio koji hvata signal od skupine navodnih Krijesnica koje su postavile novo sjedište na otoku Catalina, a na zaslonu glavnog izbornika, nakon što završite igru, pojavljuje se snimka otoka s praznim čamcem u prvom planu i Casinom Catalina u pozadini.

Mada otok nikada nije viđen u samoj igri, ta snimka zaslona otkriva da na Catalini počinje novo poglavlje priče o Abby i Levu pa tako i treći nastavak jedne od najpopularnijih video igara iz koje je nastala i jedna od najpopularnijih TV serija.

Drugim riječima, u trećem ćemo nastavku imati Abby i Leva kao igrive likove koji će na Catalini istraživati svoje sudbine, dok bismo se također mogli prebacivati i na nastavak priče o Ellie, budući da je iza nje također ostalo puno nedovršenih stvari.

Dakako, ono što svi fanovi očekuju je da će se u jednom trenutku njihove priče ponovno spojiti u jednu, što znači da bi se Ellie mogla naći na Catalini, ili bi se Abby i Lev mogli vratiti na kopno.

Neil Druckman, koji vodi produkciju trećeg naslova, nije otkrio detalje novog nastavka i smjera u kojem će se kretati priča, ali je u jednom intevjuu rekao da bi The Last of Us 3 za njega mogao biti kraj rada na igrama iz franšize, no ne i potpuni kraj priče o tom svijetu, jer već postoje koncepti za nove igre koje bi mogli razvijati čak i neki drugi studiji.

Nadamo se da će Druckman i ekipa uskoro otkriti ponešto detalja o The Last of Us 3 jer to svi od njih očekujemo.