Izašla je podvodna horror avantura Stasis: Bone Totem

Izašla je podvodna horror avantura Stasis: Bone Totem

0

Igra koja predstavlja nastavak znanstvenofantastične horor point-and-click avanture Stasis, upravo je dobila nastavak i započela se prodavati za PS5, PS4, PC, Xbox Series X/S, Xbox One i Nintendo Switch platforme.

Stasis: Bone Totem je avantura koja se odvija ispod vode i u njoj ćete se povezati s tri jedinstvena lika koji ćete pomoći u napredovanju kroz užase njihove podvodne baze.


Igra prati priču o Maca i Charlie, supružnike u pratnji njihove super-igračke Mosesa, koji plove brodom na Tihom oceanu i kreću se prema mjestu koje će im utjerati strah u kosti.

Kada naiđu na napuštenu naftnu platformu, otkriju podzemnu bazu koja skriva užasnu tajnu za koju će Cayne Corporation učiniti sve da ostane skrivena.

Dok se upuštate u svoju avanturu, naići ćete na impresivnu pripovijest ispunjenu užasom. Krećite se kroz masivnu podvodnu bazu, dovršite zamršene zagonetke i riješite drevnu tajnu skrivenu na dnu oceana. Igra donosi izometrični point-and-click gameplay, ali kažu da dolazi s novom jedinstvenom postavkom koja će vas ostaviti bez daha.

Također kažu da je ovo definitivno igra koju bi trebali zaigrati svi ljubitelji horora i znanstvenofantastičnih avantura. Kad ste zadnji puta igrali dobru point-and-click avanturu?