The Game Awards ovog prosinca dolazi s još jednom kategorijom

The Game Awards ovog prosinca dolazi s još jednom kategorijom

0

Deveta godišnja dodjela The Game Awards vraća se u prosincu 2022., a ima i dodatnu kategoriju.

Piše: Iva Ledinščak

Godišnja dodjela nagrada videoigara 2022. emitirat će se uživo u četvrtak, 8. prosinca 2022. Ostanite budni jer će to kod nas kao i obično biti noćni show program.

Prijenos in-person emisije odvijat će se uživo na 40 različitih digitalnih platformi diljem svijeta, uključujući YouTube, Twitch, Twitter, Facebook i TikTok Live. Emisija namjerava ponovno oboriti vlastiti rekord gledanosti s The Game Awards 2021., koja je dosegla publiku od 85 milijuna ljudi.

Emisija će također sadržavati novu kategoriju za najbolju adaptaciju: “kategorija za prepoznavanje kreativnog rada koji autentično prilagođava intelektualno vlasništvo videoigara drugim popularnim medijima, uključujući, ali ne ograničavajući se na filmove, streaming emisije, podcaste, romane i stripove.

U kategoriju će se moći strpati filmovi kao što su Uncharted, Mortal Kombat i Sonic the Hedgehog 2 kao i druge adaptacije videoigara poput Halo TV serije ili stripova poput Fortniteovog Zero War.

Kao i prošlih godina, ovogodišnji The Game Awards sadržavat će spektakularne najave novih igara i svjetske premijere, kao i glazbene nastupe, uključujući povratak The Game Awards Orchestra.

Ovu je godinu zasada ispunilo više najava i odgoda nego samih videoigara, ali imali smo priliku zaigrati neke nove stvarno velike stvari. Pretpostavljamo da će baš zbog toga ova dodjela biti zanimljivija i napetija.