The Day Before neće doći niti dana ranije, već skoro godinu kasnije

The Day Before neće doći niti dana ranije, već skoro godinu kasnije

0

Iznimno iščekivani naslov od strane mnogih PC igrača, s najavom izlaska 21. lipnja 2022., bit će objavljen tek 1. ožujka iduće godine.

Developer Fntastic obznanio je kako The Day Before prelazi na napredniji engine, konkretnije Unreal Engine 5, pa će najpoželjnija igra sa Steama doživjeti svoj izlazak tek sljedeće godine. Prisjetimo li se i objave CD Projekta, koji su u ožujku najavili kako će se istom naprednom tehnologijom koristiti i The Witcher 4 zbog svojih mogućnosti igranja u otvorenom svijetu, ovaj podatak ne čudi. The Day Before na Steamovoj listi želja nalazi se na prvome mjestu te ispred naslova kao što su Starfield, Hollow Knight: Silksong i Stalker 2. Iako će ovakva vijest možda razljutiti ili rastužiti mnoge koji naslov ne mogu dočekati, igra će ovim pothvatom zadobiti veliko poboljšanje.

Piše: Matija Ančić

The Day Before

Riječ je o MMO survival igri otvorenog svijeta smještenoj u smrtonosnoj, post-pandemijskoj Americi prepunoj gladnih zaraženih i preživjelih koji će učiniti sve kako bi se nahranili, naoružali i pronašli prijevoz.

Ciljevi igre jesu:

Preživjeti pod svaku cijenu, što podrazumijeva pretragu napuštenih vozila, kuća i nebodera, kako bi pronašli bilo kakav oblik pomoći tijekom boravka u svijetu.

Istražiti područja kojima se nitko drugi ne usudi koračati pa tako i smaknuti zaražene i ostale igrače s realističnim oružjem te postati legendom novoga svijeta.

Otkriti prostranstva post-pandemijskog svijeta koja uključuju prekrasnu, ali opasnu prirodu uz pomoć detaljno obrađenih vozila.

Pronaći koloniju preživjelih i preuzeti inicijativu u ponovnoj gradnji društva prije nego što za to bude kasno. U koloniji preživjelih bit će moguće prodavati nađene predmete i sigurno komunicirati s ostalim igračima.

Minimalni zahtjevi sustava

OS: 64-bit Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
Procesor: Intel Core i5-4430 / AMD FX-6300
Memorija: 10 GB RAM
Grafika: NVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
Pohrana: 75 GB available space