Realistična simulacija za ljubitelje bickala

Realistična simulacija za ljubitelje bickala

0

Otvorite vlastiti servis bicikala i preuzmite ulogu biciklističkog mehaničara u Bike Mechanic Simulatoru 2023.

Piše: Robert Barbir

Bike Mechanic Simulator 2023 službeno je najavljen za PC i konzole. Poljski studio Punch Punk S.A. razvio je ovu simulaciju te pripremio nove i uzbudljive izazove za ljubitelje bicikala.

U ovoj realističnoj simulaciji preuzimate ulogu biciklističkog mehaničara. Igra se uglavnom temelji na popravku, servisiranju i sastavljanju jedinstvenih bicikala po narudžbi te na razvoju vaše radionice. Moći ćete testirati i brojne vrste alata koje vam stoje na raspolaganju.

Većina nas je u životu morala mijenjati gumu na biciklu i upoznala muku pranja masnih tragova lanca. Sad vam ovaj gaming projekt omogućuje potpuni servis bicikla bez da uprljate ruke. Opuštajuća atmosfera bi trebala biti zagarantirana u ovom naslovu, a zanimljivo je to da možete sastavljati različite kategorije bicikala – od jednostavnih modela do modela s ultramodernim dizajnom i visokim performansama za sportaše i fanatike.

Bicikle naravno sastavljate od različitih dijelova, a svaki taj dio možete posebno odabrati i prilagoditi kako bi napravili željeni bicikl. Birati možete između različitih veličina kotača, različitih amortizera te rama od različitih materijala i jedinstvenih tehnologija.

Iako su popravak i servisiranje ključna komponenta igre, ipak morate osigurati da vaša radionica nesmetano radi i da sve ide glatko. Developeri su za vas pripremili i zanimljive opcije testiranja bicikala koje izradite, što dodaje malo raznolikosti igri i razbija monotoniju.

Igru su najavili za početak sljedeće godine i prvo će izaći za PC, a zatim za PS4, PS5, Xbox One, Xbox SerisX/S i Switch. U nastavku pogledajte trailer, a više o igri možete pronaći na Steamu.