Sony u ponoć predstavlja 14 igara za PS5 i PS VR2

Sony u ponoć predstavlja 14 igara za PS5 i PS VR2

0

Večeras točno u ponoć po našem vremenu počinje Sonyevo novo PlayStation State of Play livestream događanje koje će trajati oko 30 minuta.


U to kratko vrijeme očito će se brzo smjenjivati video traileri igara za PS5 i PS VR2, a Sony nije želio unaprijed otkriti o kojim će se naslovima raditi.
Prema nekim glasinama, Sony bi mogao prikazati prvi trailer za igru Wolverine i otkriti nam datum njezinog izlaska, a voljeli bismo vidjeti i najavu igre Ghost of Tsushima 2.

Gotovo je sigurno da će nam pokazati Havenov pljačkaški naslov Fairgame$ i novi trailer za multiplayer pucačinu iz prvog lica Concord, kao i Bungiejevu Destiny 2 ekspanziju pod nazivom The Final Shape.

Prema nekim glasinama Sony bi mogao predstaviti i novu Astro Bot igru koju već neko vrijeme razvija developer Asobi.

Vrlo je lako moguće da će nam predstaviti i neki naslov Guerilla Gamesa iz franšize Horizon, a nadamo se i nekom novom naslovu studija Naughty Dog, mada će to teško biti nešto novo iz franšiza The Last of Us ili Uncharted.

U svakom slučaju Sony ima hrpe studija u svojem vlasništvu i sigurno ih ne plaća da budu nezaposleni pa vjerujemo da bi na State of Playu moglo biti nekih ugodnih iznenađenja.