Objavljen datum početka prikazivanja serije Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

Objavljen datum početka prikazivanja serije Tomb Raider: The Legend of Lara Croft

0

Lara Croft nam se vraća u Netflixovoj animiranoj seriji Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, čije će će prikazivanje započeti 10. listopada ove godine.

Serija se nastavlja odmah nakon događaja iz trilogije videoigara Survivor, odnosno naslova Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb Raider te otkriva kako Lara napušta svoje prijatelje kako bi se upustila u solo avanture, no ubrzo se mora vratiti kući kada sazna da je iz njezinog doma Croft Manora, ukraden opasni kineski artefakt.

Stoga kreće u novu avanturu i potragu koja će je odvesti diljem svijeta u drevne zaboravljene grobnice, gdje će kako kažu, “biti prisiljena suočiti se sa svojom pravom osobom i odlučiti kakav heroj želi postati”, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Lari Croft glas posuđuje glumica Hayley Atwell, koju smo između ostaloga mogli gledati u prošlogodišnjem filmu Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.
Osim nje, glasovna postava će uključivati Allena Maldonada kao Zipa i Earla Baylona koji ponavlja svoju ulogu Jonaha Maiave iz videoigre.

Da vas podsjetimo, Tomb Raider serijal igara ide dalje s novim naslovom koji je trenutno u izradi, a Prime Video je naručio izradu igrane serije koju će raditi Crystal Dynamics i Amazon MGM Studios za tu streaming platformu.

Kako se čini, Lare Croft nam očito neće faliti u skoroj budućnosti.