Stiže Serious Sam: Siberian Mayhem koji su radili moderi i Croteam

Stiže Serious Sam: Siberian Mayhem koji su radili moderi i Croteam

0

Nezavisni studio Timelock Studio i Croteam udružili su snage na izradi samostojeće ekspanzije Serious Sama 4 pod nazivom Serious Sam: Siberian Mayhem, koja će izaći za PC platformu 25. siječnja ove godine, a već sada se može prednaručiti na Steamu za 18 dolara.


Izrada Serious Sam: Siberian Mayhem ekspanzije započela je kao projekt moderske zajednice Serious Sama, odnosno ekipe iz tima Timelock Studio, no projekt je vrlo brzo privukao pažnju Croteama koji je odlučio sudjelovati u razvoju kao supervizor.

Piše: Igor Sečen

Kao što možete pretpostaviti, novo poglavlje Serious Sama odvija se u Sibiru, gdje će Sam Stone ponovno razvaljivati hrpe alienskih čudovišta na putu do konačnog okršaja s glavnim negativcem, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Jasno je da priča nije nešto što pretjerano zanima fanove Serious Sama, već frenetična pucačka akcija, a za nju su pripremili obilje novog oružja koje uključuje legendarni AK i eksperimentalni Perun samostrel, a tu su i novi gadgeti i vozila uz čiju pomoć ćete lakše napredovati na svojem putu prema Tunguskoj.

U igri će se nalaziti i opcijske sekundarne (side) misije, a na putu će vam stajati masovne vojske već dobro poznatih, ali i nešto novih neprijatelja i bosseva.

Serious Sam: Siberian Mayhem sadrži 5 levela, no nije poznato koliko će vam trebati da dovršite igru. Ako će najslabija razina težine biti ista kao u originalnom SS-u, nećete se previše namučiti, no nadamo se da će Timelock Studio malo otežati stvari, a uz dodatak side misija valjda ćemo se dovoljno naigrati.

Spremni za puštanje svih demona iz pakla?