Roboti i mutanti u novoj postatomskoj survival pucačini Atomfall

Roboti i mutanti u novoj postatomskoj survival pucačini Atomfall

0

Tvorci Sniper Elitea iz Rebelliona predstavili su novi naslov pod nazivom Atomfall koji je potpuno drugačiji od njihovih prethodnih igara.


Nuklearna katastrofa u sjevernoj Engleskoj ostavila je stravične posljedice po sve stanovnike ugroženog područja Windscalea.

U britanskom seoskom okruženju nakon katastrofe sve je drugačije jer je sada sve ispunjeno misticizmom, kultovima i lažnim vladinim agencijama, a vi ćete se naći usred svega toga i nastojati preživjeti sve prijetnje, koje dolaze od neprijateljskih vojnika, opakih velikih robota, mutanata, ali i opasnosti iz okoliša.

Mada je igra u osnovi pucačina iz prvog lica, radi se o survivalu u kojem će vam cilj biti da istražujete, skupljate resurse, izrađujete korisne predmete i oružje, razmjenjujete dobra i borite se kroz vrhunski kreiran krajolik u potrazi za odgovorima.

Osim skupljanja “otpada” i borbe, ovaj singleplayer naslov za PC, Xbox i PS5 platforme omogućit će vam razgovore s bizarnim likovima, a konačni cilj će biti da riješite mračnu misteriju onoga što se stvarno dogodilo.

Igra bi na sve tri platforme trebala izaći 2025. godine.