Stiže demo igre Die by the Blade u kojoj jedan udarac ubija

Stiže demo igre Die by the Blade u kojoj jedan udarac ubija

0

Izdavač video igara Kwalee Gaming objavljuje da će izdanje igrivog demoa za brutalnu mačevalačku igru Die by the Blade biti dostupno na nadolazećem Steam Next Festu.

Razvijen od strane developera Grindstonea i Triple Hill Interactivea, Die by the Blade smješten je u svijet “samurajpunka” u kojem igrači moraju birati iz niza tradicionalnih japanskih oružja kako bi parirali i zadavali udarce svojim protivnicima brzinom munje. Demo će predstaviti 1v1, 1vsAI, Vs Local i Vs nasumične mrežne načine igranja.

Dostupan od 6. veljače putem Steama, demo Die by the Blade predstavit će tri lika iz igre koja se mogu igrati, a to su Yoshi, lutajući samuraj koji živi svoj život u službi lokalnog stanovništva koje susreće, Butterfly, borac otpora protiv američke tehnološke korporacije Praxis i Nakamura, zapovjednik u sjeni i strašni ratnik odan Ashikagi Daimyo. Nakon što uzmete svog ratnika, odaberite između katane ili wakizashi mača i vodite bitku u brutalnoj borbi 1 na 1 na tri različite lokacije.

Uzmite oružje i pobijedite svoje prijatelje u lokalnom ili online multiplayeru ili testirajte svoje vještine protiv nepoznatih ratnika u online rangiranim mečevima.

Pobjeda u ovim napetim borbama na sve ili ništa ovisit će o vašoj sposobnosti da pročitate svog protivnika, parirate i izbjegnete njegove napade te iskoristite njihove pogreške u trenutku. Nema mjesta grešci, jer u ovoj igri je dovoljan samo jedan pravi udarac da vam zapečati sudbinu.